Svar från Mikael Damberg, 21 nov. 2014

Se Mikaels svar nedan

Diarienummer: N2014/4091/ BREV

 

Hej Anne-Marie!

Tack för dina vänliga ord. Jag har tagit del av dina synpunkter i det öppna brev till mig som du bifogade. Jag kan lova att jag kommer att ta mitt uppdrag på största allvar.

En av mina viktigaste uppgifter som närings- och innovationsminister är att skapa en innovationspolitik i världsklass. Vi behöver en tydligare koordination av innovationspolitiken och det arbetet inleder vi direkt, bland annat genom att skapa ett innovationsråd som ska ledas av statsministern.

Jag önskar dig en trevlig höst.

 

Med vänlig hälsning

Mikael Damberg

Närings- och innovationsminister

Regeringskansliet/Näringsdepartementet

103 33 Stockholm

n.registrator@regeringskansliet.se

www.regeringen.se